Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Тема дана I Звездаши сакупили 14 кутија чепова за акцију „Чеп за хендикеп“!

Црвена звезда је друштвено-одговоран клуб и то доказујемо из дана у дан, управо зато смо и већ дуги низ година део акције „Чеп за хендикеп“, а сарадња је и више него успешна.

У неколико до сада направљених пресека, кутије су редовно бивале пуне, а звездаши доказивали хуманост на делу. Тако је било и данас када је испражњено 14 кутија, а похвале које стижу од представника акције само су додатни стимуланс да наставимо у истом маниру. Акција функционише тако што чепови иду на рециклажу, а средства од откупа се преусмеравају на куповину ортопедских помагала. На Маракани готово на сваком кораку имате обележене кутије, тако да, ако до сада нисте били упућени, знаћете где следећи пут да баците чеп након што попијете ваше омиљено пиће.

Будите део лепе акције, помозите онима којима је то неопходно, јер све то је пре свега људски, али и звездашки, па да у следећем пресеку стања напунимо још више кутија и наставимо да пробијамо границе када је у питању хуманост.

The post Тема дана I Звездаши сакупили 14 кутија чепова за акцију „Чеп за хендикеп“! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment