Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда поделила књиге школи у Белој Паланци

Делегација Црвене звезде одазвала се позиву школе „Љупче Шпанац“ у Белој Паланци и уз помоћ звездаша који су чланови клуба прикупила књиге за школску библиотеку, а рођендан Рајка Митића био је повод да се баш данас запутимо тамо и извршимо уручење.

Још малишана смо успели да усрећимо и то је оно што представља највећу сатисфакцију свима који су у Црвеној звезди. Осмеси на лицима деце немају цену и због тога је наш клуб лидер у свету спорта када је реч о акцијама, барем на овом подручју. Наравно, ништа од тога не би било могуће без вас, с обзиром да су књиге прикупљене уз велику помоћ навијача.

По самом доласку у Основну школу „Љупче Шпанац“, осетили смо невероватну енергију малишана који су били пресрећни што је велика Црвена звезда дошла у њихов град. Наравно, занимало их је и шта то носимо у кесама са мотивима нашег клуба, а у њима су се налазили пригодни поклони који су одушевили све мале звездаше. Малишани су приредили рецитацију песмице посвећене Рајку Митићу чији су управо они аутори, а ми смо остали одушевљени.

Наравно, најважнија ствар од свега биле су књиге које су у великом броју донирани библиотеци школе чији су нам се представници захвалили и истакли да је то баш оно што им је било неопходно за још боље функционисање саме наставе. Ништа од тога не би било могуће без огромне и несебичне помоћи свих звездаша који су донирали књиге и још једном показали хуманост на делу.

Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити да се доказује на свим нивоима који се тиче потврде тога да смо пре свега једна друштвена-организација.

The post Звезда поделила књиге школи у Белој Паланци appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment