Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Кузмић се пожалио на бол. Вајт све ближи повратку на терен

Експедиција Црвене звезде вратила се у суботу за Београд после два гостовања у Шпанији, али се у главном граду Србије неће дуго задржати пошто је за први дан наредне седмице заказан меч у Подгорици против Студентског Центра Дерби.

Шампион Јадранске лиге се са Иберијског полуострва вратио слабији за Николу Калинића кога је хиперекстензија колена избацила из комбинације за Реал, док су још од вечитог дербија ван строја Нејт Волтерс (препона) и Лука Митровић (рожњача). Још једна лоша вест стигла је из Шпаније. Како јавља „Блиц“, на бол се пред утакмицу у Мадриду пожалио Огњен Кузмић. Није дефинисано какав проблем мучи центра из Добоја, али се његов проблем делимично осетио у игри Црвене звезде против Бланкоса. Остаје и да се види да ли ће бити на располагању за путовање у Црну Гору, односно да ли ће играти против УНИКС-а у петак.

Кузмић је тако постао тринаести различити играч Црвене звезде са „уписаном“ повредом. Уз квартет који је тренутно одсутан (Калинић, Митровић, Волтерс, Вајт) проблеме са повредама имали су Бранко Лазић, Дејан Давидовац, Огњен Добрић, Алекса Ускоковић, Мајк Цирбес, Остин Холинс, Никола Ивановић и Немања Поповић.

Није све тако црно за Црвену звезду. Наиме, Ерон Вајт је био на специјалистичком прегледу и коначно чуо оно што је чекао месецима – да може да подигне ниво рада на следећи ниво. То још не значи да може да ради у контакту, али Вајт се последњих десетак дана постепено укључује у рад и тренинге са остатком екипе, ради вежбе са лоптом, шутира, тако да је само питање момента када би могао да се укључи у такмичарски ниво тренинга, а онда и коначно добије шансу да дебитује у дресу Црвене звезде.

(извор: mozzartsport.com)
(фото: Starsport)

Повезане вести

Leave a Comment