Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

На крилима Делија до убедљивог тријумфа

Клек – Црвена звезда 0:3 (15:25, 12:25, 16:25)

Одбојкашице Црвене звезде руше све пред собом. У 8.колу Суперлиге Србије на гостовању у Зрењанину експресно су савладале Клек 3:0. Црвено-беле девојке имале су фантастичну подршку са трибина, Делије су их током целог меча бодриле до победе.

Већ средином првог сета при вођству Звезде 16:10 било је јасно да црвено-беле неће дозволити никаква изненађења. Одличном игром у напад, сигурном одбраном повећавале су разлику до коначних 10 поена у првом сету.

Други период игре Београђанке су наставиле у истом ритму. Врло брзо стигле до опипљиве предности, водиле су 8:1 и 10:2 и било је само питање са којом разликом ће завршити овај период игре. И у овом сету напад је био главно оружје Звезде.

Доминантна игра настављена је и у трећем периоду. Одбојкашице Црвене звезде нису посустајале. Дисциплинованом и агресивном игром у нападу, одговорном у одбрани скупљале су поене за коначну победу максималним резултатом 3:0.

Александар Владисављев, тренер Црвене звезде, није крио задовољство још једном убедљивом победом свог тима, али и игром коју су његове изабранице демонстрирале у мечу против Клека.

Сигурна победа у 8.колу Суперлиге у утакмици коју смо од почетка до краја држали под контролом. Похвалио бих озбиљан приступ и извршавање свих задатака постављених пред играчице. Веома професионално урађен посао, толико добро да противник ни једног тренутка није имао никакву шансу да нас угрози. Искористили смо прилику да што више играчица проведе неко време на терену и све заслужују похвале за своју игру – био је први коментар Владисављева.

Звездине девојке у мечу у Зрењанину имале су велику подршку са трибина, а то је истакао и стратег црвено-белих.

Утисак вечери у Зрењанину у „Кристалној дворани“ је била посета и навијање неколико стотина Звездиних навијача, Делија, који су направили сјајну атмосферу и од првог до последњег минута утакмице здушно, организовано и врло лепо навијали за наш тим. Хвала им пуно на томе – закључио је Владисављев.

Наредног викенда у дерби мечу 9.кола Звезда ће на Бањици угостити лидера на табели, екипу Јединства из Старе Пазове. Две екипе су већ одмериле снаге у овој сезони и то у четвртфиналу Купа Србије. У првом мечу славило је Јединство 3:1, да би у реваншу на Бањици Звезда била убедљива, победила 3:0 и обезбедила пласман у полуфинале националног Купа.

The post На крилима Делија до убедљивог тријумфа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment