Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Драговић: „Играћемо за навијаче“

Фудбалери Црвене звезде сутра од 18 часова и 45 минута дочекују бугарски Лудогорец у оквиру петог кола групне фазе Лиге Европе. Очекивања пред меч изнео је један од најстандарднијих фудбалера у нашем тиму Александар Драговић и напоменуо да је циљ јасан.

Концентрисани смо на меч са Лудогорецом и желимо да победимо. Прву меч лопту коју смо имали нисмо успели да искористимо, али даћемо све од себе да тријумфујемо сутра. На жалост играмо без навијача, и то нам даје додатни мотив да победимо за њих – почео је Драговић

Одлика великих фудбалера је да су самокритични, а то је случај са Драговићем.

– У неким утакмицама се деси да направимо грешку, као мени против Мидтјиланда. Нисам чувао леђа Дегенеку, па је он добио црвени картон. То су грешке из којих морам да научим, да се то у будућности не дешава. Као што је Мистер већ рекао, у Лучанима смо 70 минута играли одличан фудбал, али смо прих 20 преспавали. Остаје нам да научимо да свих 90 минута одиграмо пођеднако добро, и сигуран сам да ће противницима бити тешко да нам постигну гол.

Присетио се дефанзивац и мечева против Лудогореца када је носио дрес Леверкузена.

У Бугарској је било доста тешко, губили смо 2:0, али смо ипак успели да победимо 3:2. Они су озбиљна и јака екипа, али ми се никог не плашимо. Сутра ћемо изаћи на терен и покушати да победимо за наше навијаче, али морамо и показати респект према противнику. Морамо да одиграмо добро и да се покажемо у правом светлу, да се не би дешавале грешке као оне у првих 20 минута у Лучанима – закључио је Драговић.

The post Драговић: Играћемо за навијаче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment