Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Познате информације о повреди Николе Калинића

УНИКС је одржао лекцију Црвеној звезди у 12. колу Евролиге (98:78). Ипак, навијаче Црвене звезде више је уплашила повреда Николе Калинића. Најбољи играч црвено-белих је изврнуо зглоб после дуела са Џекиријем и једва је успео да изађе с паркета.

Јасно је да би огроман хендикеп по тим Дејана Радоњића био изостанак таквог борца и тако квалитетног играча. Уз то Калинић је неко ко на паркету у Евролиги просечно проводи око 29 минута. Значи, он је неко без кога не може да се замисли тим.

Обављен је преглед… Како „MaxBet sport“ сазнаје није у питању тежа повреда скочног зглоба. Моћи ће Калинић да заигра већ следећег петка, када црвено-бели играју против Зенита (19:00), у Русији.

Не би ваљало по црвено-беле да је Никола Калинић дуже ван строја. Посебно у овом тренутку, кад се очекује да Звезда први пут од почетка сезоне заигра комплетна. Подсетимо, Ерон Вајт је почео да тренира “пет на пет”, па врло брзо треба да се очекује његов деби у овој сезони…

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/sta-je-s-kalinicem-stigle-vesti-326262/?fbclid=IwAR0ygoRQHURIMIY6Hp4YXecSOxM1YYoi57gp2qaM48sB23SLL_YBls2JhdM

Повезане вести

Leave a Comment