Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Једна сасвим добра утакмица“

Фудбалери Црвене звезде су савладали екипу Спартака из Суботице резултатом 3:0 на стадиону „Рајко Митић“ у оквиру 18. кола државног првенства. За нашу екипу су погађали Ел Фарду Бен два пута, и Родић који је уписао један гол. Утиске након битне победе и нова три бода изнео је шеф стручног штаба нашег клуба Дејан Станковић.

– „На време смо постигли гол, и након тога мало спустили ритам, као да смо чекали да постигнемо други гол. Једна сасвим добра утакмица, поготово друго полувреме, и драго ми је што смо меч завршили са три бонуса на терену. Ераковић је већ постао гаранција у одбрани, а и Лазетић и Станић нека наставе у истом ритму и сигурно ће напредовати. Још једном, хвала навијачима на изванредној подршци, идемо даље“, рекао је Станковић.

Осврнуо се стратег црвено-белих и на јубилеј који су обележили Милан Борјан и Ел Фарду Бен. Борјан је добио дрес са бројем 200, а Бен са 150, а уручење је извршио спортски директор Митар Мркела.

– „Бројке за понос. Велика је ствар одиграти 200 утакмица у Црвеној звезди уз доста притиска. Увек мора да се одигра добро и да се победи. Честитам им од срца. Капитен и неко ко је најбољи странац у историји нашег клуба заслужују све похвале“, закључио је шеф стручног штаба Црвене звезде.

(ФК Црвена звезда)

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns нов 28, 2021 at 17:14

Deki pripremi ekipu za sredu i Voždovac i za novu pobedu.Sa obzirom da smo desetkovani,mali fond igrača,od stranaca i pojačanja nemamo ama baš nikakve koristi ovo što mi radimo je super.Idemo tekmu po tekmu i pobedu po pobedu.Sve najbolje,vidimo se u sredu.

Reply

Leave a Comment