Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Црвена звезда домаћин другог турнира Регионалне лиге

Други турнир Регионалне ватерполо лиге играће се у Београду и Будви од 20. до 22. јануара следеће године. Састав група друге и треће фазе Регионалне лиге другачији је од првобитно најављеног, по коме би прве три екипе из сваке групе прве фазе требало да се састану тек у трећој фази.

Црвена звезда и Будва биће домаћини турнира друге фазе па неће моћи да се састану пре трећег турнира. По првобитном систему формирања група на другом турниру на основу резултата на првом турниру, Црвена звезда и Будва били би у истој групи. На другом турниру у Београду од 20. до 22. јануара играће Југ, Шабац, Партизан, Црвена звезда, Јадран Сплит и Морнар.

У Будви ће наступати Будва, Младост, Јадран Царине Херцег Нови, Нови Београд, Раднички, Соларис и Приморац. Трећи турнир је од 18. до 20. фебруара у Крагујевцу и Загребу.

У Крагујевцу ће играти Југ, Шабац, Партизан, Раднички, Соларис и Приморац, док ће на турниру у Загребу наступати Младост, Јадран Царине Херцег Нови, Будва, Нови Београд, Јадран из Сплита, Црвена звезда и Морнар.

Сви бодови ће се преносити са једног турнира на други, тимови који се нису сусрели у првој фази састаће се у другој и трећој фази, а четири најбоље екипе пласираће се на Фајнал фор.

The post Црвена звезда домаћин другог турнира Регионалне лиге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment