Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАтлетикаВажноНајновијеОстало

Додела признања за 2021. годину

У оквиру манифестације Дани атлетике која се одржала у Крагујевцу, под покровитељством Српског Атлетског Савеза, додељена су признања тренерима и клубовима за спортске успехе у текућој години.

Драгану Перићу додељене су награде за најбољег тренера у конкуренцији сениора и за државне рекорде које је поставио његов пулен Армин Синанчевић у дворани и на отвореном.

У оквиру програма Перић је одржао предавање о најупешнијој сезони једног бацача кугле на Балкану и хроношки прошао кроз такмичења и сезону.

Од Првенства Балкана у дворани, државног рекорда на Србија опену и Европског првенства у Пољкој, преко државног рекорда на отвореном, Олимпијски играма, Балканског првенству и финалу Дијамантске лиге.

Технику бацања кугле Армина Синанчевића назвао је Београдског филхармонијом.

Мирјана Стојановић добила је награду за остварени јуниорски државни рекорд у дворани на 200 метара, који је поставила Тијана Јапунџић.

Милораду Јованчевићу уручена је специјална награда Европске атлетике за успехе у области тренерског посла, које је остварио са Страхињом Јованчевићем у дисциплини скок удаљ.

Атлетски клуб Црвена звезда добио је плакете за државне рекорде у дворани у конкуренцији млађих јуниорки на 4×200 метара у саставу Дрча, Милошевић, Петровић и Јапунџић, као и за штафету у конкуренцији јуниора у саставу Мићић, Видојковић, Мијатовић и Каљуш.

The post Додела признања за 2021. годину appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment