Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неђић нови тренер Графичара

Наша филијала Графичар има новог шефа стручног штаба, а реч је о актуелном тренеру Звездиних омладинаца Марку Неђићу који ће на нову функцију ступити већ данас.

Неђић је у претходне четири сезоне сјајно предводио генерацију дечака рођених 2003. године и са њима освајао свако такмичење у ком су наступали. Млади и успешни стручњак је такође остваривао запажене резултате на међународним турнирима и важи за једног од најперспективнијих тренера у Србији.

Ако се узме у обзир да окосницу Графичара сада управо чине бисери које је Неђић изнедрио, попут браће Митуљикић, Станковића, Ђурића и осталих, може се очекивати да ће се талентовани стручњак брзо уклопити, јер екипу већ добро познаје. На клупи ће дебитовати у среду од 13 часова када ћемо на теренима иза југа Маракане дочекати Будућност из Добановаца, а до краја полусезоне их чека још и утакмица са Радом.

Неђић се у мечу са Чукаричким опростио од наше јуниорске селекције, а стручни штаб предвођен Петром Петровићем ће водити тим у наредном мечу против ИМТ-а, након чега следи пауза и именовање новог тренера, о чему ћемо вас благовремено обавестити.

Такође, легенда Црвене звезде и досадашњи шеф стручног штаба нашег развојног тима – Бошко Ђуровски, постаће потпредседник Графичара, а уједно ће бити задужен и за координацију са Омладинском школом Црвене звезде, чиме ће сарадња бити подигнута на још виши ниво.

The post Неђић нови тренер Графичара appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment