Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Станковић „прецртао“ Дионија

Преостало је мало више од две недеље до зимске паузе, али неки потези клуба се већ назиру. Црвена звезда је планирала да ангажује неколико појачања, а неки ће да напусте стадион “Рајко Митић”.

Првог дана 2022. уговор истиче Алекси Вукановићу, који чека инострани ангазман. И то није све. Биће још промена.

Како „MaxBet sport“ сазнаје тренер Дејан Станковић више не рачуна на Луа Дионија. Француз је званично повређен и због тога не игра. Мучи га мигрена… Јасно да за њега нема места у ростеру.

Више од месеца дана је изван такмичарске екипе, што је показатељ неких ствари… Шеф стручног стаба је саопштио спортском сектору да овај нападач није потребан за 2022. годину. Доласком Охија из Молдеа ова позиција је попуњена, пошто су ту још Милан Павков и млади Марко Лазетић.

Сада је на потезу клуб јер треба да се прекине позајмица од Анжеа, која је валидна до маја. У наредном периоду чека се компромисно решење у које ће да буду укључени и агенти играча. И поред стрпљења и указаног поверења јасно је да Диони није играч према стандардима Црвене звезде.

Још некима цури време, ако не искористе “другу шансу”.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-stankovic-precrtao-napadaca-326506/?fbclid=IwAR0xA20ztmCbfixZyVvyVg_VD3i31PFwrLsQFlFhgY7wEMLToQMpf8Lt-AM

Повезане вести

1 comment

ĐOLE BARI 91 нов 29, 2021 at 22:49

POŠTOVANI ADMINE,ZAŠTO NEMA KOMENTARA U VEZI POVAMPIRENJA TUĐMANOVE USTAŠKE SEKTE U FSS ? PRVO SU VRATILI MAŽIĆA,DANAS TOLETA A BJEKOVIĆA SPREMAJU ZA PREDSEDNIKA . ŠTA ČEKA NAŠ KLUB ? ZAŠTO NE KANDIDUJU DRAGANA DŽAJIĆA,PIŽONA PETROVIĆA ILI NEKOG OD VIŠE DESETINA NAŠIH BIVŠIH IGRAČA ? NIKAKO NE SMEMO DOZVOLITI DA BAGRA PREUZME FSS !!! PROBUDITE SE LJUDI DOK NIJE KASNO.

Reply

Leave a Comment