Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Штопер Шерифа на мети Црвене звезде

Како сада ствари стоје, Црвена звезда има намеру да озбиљно појача екипу за зимски део шампионата. Пикирано је и име

Дефанзивац Шерифа Данило Арболеада могао би да уз Охија Омоижуанфа постане највеће појачање црвено-белих у зимском прелазном року.

Овај фудбалер рођен је у Колумбији 1995. године, стандардан је ове сезоне у редовима молдавског шампиона у који је стигао у јануару ове године.

Арболеда, који је играо солидно за молдавског првака у тешкој групи Лиге шампиона са Реалом, Интером и Шахтјором, примарна је жеља стручног штаба и скаутинг службе црвено-белих, пише „Телеграф“.

Његова тржишна вредност како преносе медији процењена је на 1.200.000 евра.

План црвено-белих је да га доведу без обештећења, јер у Молдавији наступа као позајмљен играч, а ускоро му истиче уговор са Депортиво Пастом, матичним клубом у Колумбији.

Повезане вести

6 comments

Delije Sever Ns дец 1, 2021 at 16:22

Neprestavljaj se kao Veteran Severa i nekaljaj pravi ugled pravih Veterana sa Severa jer si ti obična pičkica,curica i devojčica ljigava!

Reply
Delije Sever Ns дец 1, 2021 at 11:54

Veteran mamicu ti jareću!Ti si obična devojčica a takve devojčice kao ti mi karamo!Ti si sve samo nisi veteran severa ti si obična devojčica oronula!Devojčice,uh kakav si mudonja a kriješ se iza tastature jebem te u usta.

Reply
Čiča05111952 нов 30, 2021 at 19:54

Вратите Срђана Бабића! Бољег штопера нећете наћи.

Reply
Delije Sever Ns нов 30, 2021 at 17:20

Onog dečka što igra po krilu dovedite,dečko zna da igra a brži je od Radonjića…takva nam krila trebaju.Traore.

Reply
Gogi нов 30, 2021 at 18:18

On prema transfermarktu sada vredi 2 i po miliona evra a nakon igara u LS i LE ove godine cena ce mu dodatno porasti+njegova plata znaci izasao bi nas preko 3 miliona puno je to za nas ovekve u dugovima…

Reply
Veteran Sever дец 1, 2021 at 01:31

Delija NS… šalio sam se… nemam nista protiv što se uvlačiš nekom ko te vređa, ponižava, naziva narkomanom, dripcom i budalom… verovatno voliš da budeš ponižavan… Uživaj.

Reply

Leave a Comment