Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Одбојкашице Црвене звезде у среду у полуфиналу Купа дочекују Уб

Још се нису слегли утисци после победе против Јединства и преузимања лидерске позиције на табели Суперлиге Србије за жене, а црвено-беле одбојкашице очекује нови изазов. У среду играју први меч полуфинала Купа Србије против актуелног шампиона, екипе Уба.

Александар Владисављев, тренер Црвене звезде, најпре се осврнуо на густ распоред утакмица.

Ми немамо, буквално, ни једно вече времена да се одморимо јер нас већ у среду чека први меч полуфинала Купа, врло битна утакмица за нас. Треба некако, поново напунити батерије енергијом и поново изаћи на терен да пробамо да остваримо што бољи резултат – био је први коментар Владисављева.

Црвено-беле девојке већ су навикле на ритам играња среда-викенд и дербије у низу.

Полуфинале Купа против екипе Уба, актуелног шампиона наше земље. Неће бити лако, не може да буде лако. Екипа Уба је веома добра екипа која је имала малих проблема са формом. И они имају неких проблема са повредама, међутим, колико знам, ангажовали су новог играча на позицији која им ствара проблем. Сад је питање колико ће се они уиграти, Оно што је извесно је да ће поново бити напорно, тешко, поново ће бити потребно да пружимо свој максимум.

Максимални ангажман и подизање екипе након тешких мечева је постало редовно стање у редовима Звезде, а што ће се, према речима Владисављева, наставити током целе сезоне.

То нас чека из утакмице у утакмицу. Да ли се игра у Купу или у Првенству свеједно је. Нешто ни са тим жребом нисмо имали среће, могли смо и мало лакше да прођемо, али ту смо где смо. Пробаћемо да извучемо максимум – закључио је Владисављев

Први меч полуфинала Купа Србије на програм је у среду. Дуел Црвене звезде и Уба игра се у Сали СЦ “Вождовац” на Бањици од 17,30.

The post Одбојкашице Црвене звезде у среду у полуфиналу Купа дочекују Уб appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment