Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

И то се догодило…

Након пуних осам месеци без тријумфа КМФ Црвена звезда је коначно успела да стигне до победе и да у 10. колу Друге Футсал лиге Србије стигне до првих бодова.

КМФ Црвена звезда – СУ КМФ Гвоздени пук Ниш 8:4 (6:1)

Међутим, морамо упутити извињење свим пратиоцима нашег портала, а добро знамо колико вас има, пошто нисмо у могућности да вам предочимо извештај са овог сусрета, јер и 36 сати након одигравања наведеног меча ни званични сајт Фудбалског савеза Србије, а ни реномирани портал „futsalsrbija.com“ немају записник са меча у којем су се састали фењераши другог степена футсал такмичења у Србији. Наш портал и даље нема никакву комуникацију са руководством нашег футсал клуба и зато још једном постављамо питање надлежнима у Спортском друштву Црвена звезда:

– „Ко је и зашто пустио низ воду КМФ Црвена звезда и да ли неко у нашем Спортском друштву води бригу о клубу и момцима који носе тај дрес светих боја?“

Захваљујући поменутом реномираном порталу „futsalsrbija.com“ доносимо вам снимак наведеног сусрета:

– Табела Друге Футсал лиге Србије:
1. Економац (Крагујевац) 25
2. Нови Сад (Нови Сад) 21
3. Јастребац (Блаце) 16
4. Смедерево (Смедерево) 16
5. САС (Зрењанин) 16
6. Палеж (Обреновац) 16
7. Тиса (Нови Бечеј) 14
8. Нова Пазова (Нова Пазова) 14
9. Лесковац (Лесковац) 10
10. Студент (Београд) 9
11. Гвоздени пук (Ниш) 3
12. Црвена звезда (Београд) 3

Напомена: Првопласирана екипа Друге Футсал лиге Србије обезбедиће пласман у елитни ранг, док ће другопласирана и трећепласирана екипа играти бараж за попуну Прве Футсал лиге Србије. Екипе пласиране од 9. до 12. места наредне сезоне мораће да играју у Трећој Футсал лиги Србије.

Спасимо КМФ Црвена звезда!!!

(фото: futsalsrbija.com)

Повезане вести

Leave a Comment