Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Арболеду још само ситнице деле од београдске „Маракане“

Шампион Србије близу је завршетка посла да у зимском прелазном року добије још једно велико појачање. Штопер је пред вратима стадиона “Рајко Митић”.

Данило Арболеда нашао се на списку жеља управе Црвене звезде. Скаутинг тим одмах је кренуо у обраду Колумбијца, а посао је убрзала чињеница да стаменом штоперу за тачно 30 дана истиче уговор са Шерифом. Тако би џелат управо црвено-белих у квалификацијама за Лигу шампиона могао да појача српског шампиона.

Како сазнаје „MaxBet sport“, преговори две стране теку у правом смеру и буквално ситнице деле Данила Арболеду од потписа. Наравно, док се не стави параф на уговор обрт је могућ, али како за сада стоје ствари Колумбијац ће уз Охија Омоижуанфа да буде јануарско појачање Црвене звезде. Тако ће Александар Драговић да добије новог партнера у последњој линији, што би опет могло да активира причу о продаји Милоша Дегенека, мада и Радовану Панкову у јуну истиче уговор.

Писали смо да је Данило Арболеда жеља и Севиље, али по неким информацијама и загребачког Динама. Ипак, по свему судећи Црвена звезда је најконкретнија и најближа довођењу 26-годишњег штопера.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/zvezda-ipak-najagilnija-dragovic-uskoro-dobija-novog-partnera-u-poslednjoj-liniji-326992/?fbclid=IwAR1gdSc9KPvcl8136j6D2TDUpFUeF25bAhQqSAa2OQkSOeQG9ygQ1NFVKfk

Повезане вести

Leave a Comment