Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милијаш: „Добар меч као увертира за Брагу“

Црвена звезда је савладала Напредак са 2:0 на стадиону „Младост“ у Крушевцу у оквиру 19. кола Суперлиге Србије, а прве утиске након шеснаестог тријумфа у домаћем шампионату изнео је помоћни тренер нашег тима – Ненад Милијаш.

– Честитао бих играчима пре свега, ушли су од првог минута у меч на прави начин на тешком терену и гостовању. Постигли смо голове на време и доста олакшали посао до краја меча. Морамо да наставимо да играмо на високом нивоу и спремамо се за наредне утакмице, а оно што нас прво очекује јесте дуел против Браге у Португалу у оквиру Лиге Европе – рекао је Милијаш.
Додатако се некадашњи ас нашег тима атмосфере на стадиону, као и истакао да ће наш тим пробати да дође до позитивног резултата у четвртак када ће Звезда гостовати екипи Браге.
– Лепа фудбалска атмосфера на стадиону „Младост“ у Крушевцу, прави спортски амбијент. Захвалио бих се свим навијачима који су дошли да нас подрже и стварно је прелепо играти са њиховом подршком. Лепо је одиграти пред европску утакмицу овако добар меч, постићи голове на време, такмичарски. Имамо још неколико утакмица до краја јесењег дела сезоне, а Брага је следећи ривал. Надам се да ћемо доћи до доброг резултата у Португалу – закључио је Милијаш.

The post Милијаш: Добар меч као увертира за Брагу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE дец 6, 2021 at 00:59

e MOJ MIKI I TI SI B.UDALA KAO MISTER I TERZA..AKO JE OVO IGRA ZA BRAGU ONDA SI TEŽAK B.OLESNIK

Reply

Leave a Comment