Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Математика пред Португал

Црвену звезду у четвртак од 21 час очекује меч са Брагом у Португалу, после чега ће бити јасно са које позиције у групи Ф ћемо дочекати европско пролеће које је обезбеђено још у претходном колу.

Тренутно, Црвена звезда има 10 бодова и налази се на првом месту, Брага има 9 бодова, док је Мидтјиланд на 8 бодова. Из свих калкулација испао је бугарски Лудогорец, с обзиром на то да су освојили само 1 бод.

Све то указује да за наш клуб постоји три сценарија:

Прво место – У случају да Црвена звезда победи Брагу; У случају да Црвена звезда ремизира са Брагом, а Мидтјиланд не победи Лудогорец.

Друго место – У случају да Црвена звезда ремизира са Брагом, а Мидтјиланд победи Лудогорец; У случају да Црвена звезда изгуби од Браге, а Мидтјиланд не победи Лудогорец.

Треће место – У случају да Црвена звезда изгуби од Браге, а Мидтјиланд победи Лудогорец.

Прво место доноси директан пласман у осмину финала Лиге Европе, друго води у доигравање са трећепласираним из групне фазе Лиге шампиона, а трећа позиција право у Лигу конференција.

Знајући менталитет Дејана Станковића, као и фудбалера нашег тима, годи то што ћемо моћи сами да одлучујемо о својој судбини и сигурни смо да на терену неће бити калкулација. У првом мечу против Браге, фудбалери нашег тима су остварили тријумф резултатом 2:1, а у стрелце су се уписали Милан Родић и Александар Катаи.

The post Математика пред Португал appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment