Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда је породица | Испунили смо сан звездашкој породици из Ћуприје

Црвена звезда наставља са акцијом под називом „Звезда је породица“ која је одушевила звездашку јавност и којом фамилијама које нису у могућности да приуште долазак на стадион „Рајко Митић“ како би гледале утакмице црвено-белих наш клуб то омогућава. У новој епизоди издања “Звезда је породица” делегација нашег клуба је обрадовала фамилију Јовановић из села Паљане које се налази у близини Ћуприје.

Звезда је покренула акцију, коју прати телевизијска емисија „Звезда је породица“, а у новом издању представници нашег клуба су били у посети породици Јовановић, коју су као и претходне обрадовали и приредили дан за памћење. Као и претходне породице и фамилија Јовановић је имала прилику да посети стадион “Рајко Митић”, ужива у утакмици и још једној фудбалској представи првотимаца Црвене звезде. Камера Звезда ТВ-а је испратила њихов долазак, а Црвена звезда се побринула за апсолутно сваки детаљ како би породица Јовановић у потпуности уживала у том дану, о томе сведочи чињеница да је наш клуб обезбедио и превоз од њиховог дома до самог стадиона. У новом издању емисије „Звезда је породица“ видећете какво су одушевљење чланови породице Јовановић приказали по доласку на стадион, њихове утиске, као и назјанимљивије кадрове и реакције са утакмице између Црвене звезде и Вождовца.

Наш клуб ће и у будућности наставити са овом акцијом, која верујемо да ће изазвати велико интересовање, а ми позивамо све оне који нису у могућности да бодре црвено-беле са стадиона „Рајко Митић“ да нам се обрате на мејл office@crvenazvezdafk.com и пријаве се за учествовање у акцији.

The post Звезда је породица | Испунили смо сан звездашкој породици из Ћуприје appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment