Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Волтерс: „Калинић нас је носио до победе“

Кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су екипу Олимпијакоса у дворани „Александар Николић“. Пулени тренера Дејана Радоњића након тријумфа у Санкт Петербургу над екипом Зенита везали су други узастопни тријумф па и не чуди да су поједини већ пожелели да кроз пар месеци виде екипу са Малог Калемегдана и ТОП 8 фази елитног европског купског кошаркашког такмичења.

О томе је говорио и Нејт Волтерс сигурно један од најбољих кошаркаша наше екипе од старта сезоне:

– „Много је рано да о томе помишљамо. Морамо из утакмице у утакмицу да идемо, истина је да смо играли добро, али смо поново правили грешке. Ипак, борили смо се и Калинић нас је носио до победе“, рекао је Волтерс после тријумфа над Грцима.

Звезда је у овом моменту на деоби 11 места са шест победа и осам пораза, идентичан скор има актуелни шампион Европе Анадолу Ефес из Истанбула.

– „Битна победа, морамо тако да играмо на домаћем терену. Чека нас доста утакмица у Београду, после кикса против УНИКС-а важно је показати реакцију победама против Зенита и сада против Олимпијакоса.“

Звезда већ мора да крене да размишља о опоравку и припреми за меч у Новом Месту против Крке за викенд, а онда поново пакао. Дупло коло у Евролиги.

– „Знамо сви какав је распоред и колико је тешко. Сада је битно да се опоравимо, увек се лакше спава када се оствари победа“, уз осмех ће Волтерс који је против Олимпијакоса имао 10 поена, четири асистенције, а што је доста важно није узгубио лопту.

Повезане вести

Leave a Comment