Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ремијем у Португалу Звезда инкасирала више од 2,5 милиона евра

Ремијем у Браги фудбалери Црвене звезде остварили су огроман успех када је резултатски аспект у питању. Освајањем првог места у „Групи Ф“ УЕФА Лиге Европе црвено-бели су освојили и велики број поена што је проузроковало и завидан скок на УЕФА ранг листи европских фудбалских клубова. Црвена звезда која је пре само пет година на овој листи заузимала 209. позицију, сада је стигла до 35. места и тренутно се налази испред кијевског Динама, Олимпијакоса, Валенсије, Копенхагена, Глазгов Ренџерса, Браге, Брижа, Милана, Јанг Бојса,…

Уз наведено наш клуб је дао велики допринос и националном коефицијенту па већ сада се може рећи да ће српски фудбал од такмичарске сезоне 2023/24 имати два представника у УЕФА Лиги шампиона, а готово је извесно да ће шампион Србије у сезони 2022/23 имати директну проходност у групну фазу најелитнијег такмичења на Старом континенту.

Поред наведених остварених успеха, наш клуб је остварио и запажену финансијску добит захваљујући оствареним резултатима на европској сцени. Захваљујући ремију у Браги Црвена звезда је инкасирала 210.000 евра. За освојено прво место у групној фази УЕФА Лиге Европе наш клуб је зарадио 1.100.000 европских новчаница, а иста сума ће лећи на рачун клуба са стадиона „Рајко Митић“ и због директног пласмана у осмину финала другог по реду европског фудбалског такмичења.
Самим тим могло би се рећи да је Александар Катаи поготком са „беле тачке“ у Браги донео клубу равно 2.510.000 евра.

Црвену звезду на пролеће очекују нови европски изазови, а самим тим биће то и нова прилика како за прикупљање бодова за УЕФА ранг листу, тако и за нове финансијске добитке.

Повезане вести

5 comments

Terzinjo дец 13, 2021 at 04:29

Nadam se da ta lova nije greskom otisla na Zvezdin racun, nego na privatni racun u Nemackoj banci a posle da na UEFA opet kazni.

Reply
Delije Sever Ns дец 11, 2021 at 01:08

Admine sram da te bude!Stidi se bre tvoje bahatosti.Ko ti bre daje za pravo da neke komentare favorizuješ a neke uopšte da ne objaviš!Kakva je bre to diskriminacija!Portal ti je loš,vesti objavljuješ kad na drugim portalima već ta vest bude zaboravljena,kometare objaviš posle 30 sati!Ajde bre više se nebrukaj i nemlati nijedna vest ovde nije nova već stara koja se na drugim portalima objavi a ti tu istu vest objaviš posle 20sati.Nisi profesionalan i samo kaljaš ugled imena C.zvezda!Za koga bre ti pišeš i koga podržavaš!Nestručan si i nikad neće ovaj portal biti profesionalan!Uđi malo na portale evropskih ekipa da vidiš kako se to radi a tvoj je dno dna i nevidim da će ovaj portal ikad zaživeti i biti nešto dobro!Zašto postojiš i zašto se brukaš a vesti kad i vrapci na grani saznaju ti objaviš!Sramoto jedna ko ti daje za pravo da pišeš i glumiš ludilo na ovom portalu.

Reply
Aleksa011 дец 11, 2021 at 20:39

Nekad bilo po 50 komentara, sada po 2, 3. One budalaštine pojedinih koji objavljuju po 4, 5 svojih komentara ne racunam.Zato je ovaj portal nebitan, beznačajan i normalni zvezdaši ga izbegavaju.

Reply
delija zauvek дец 10, 2021 at 19:37

Molim vas sa tim novcem dalje od terze, samo dalje od terze

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 10, 2021 at 23:15

ne brini..zavrsio je on posao zivota..moze da ode mirne duše..pa zasto mi sada dugujemo skoro 100 mil €

Reply

Leave a Comment