Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЖенски ватерполоНајновијеРегионална лига

Црвено-беле победиле Динамо за крај другог турнира Дунав лиге

У последњем колу другог турнира Дунав лиге, који се данас завршио у Сентешу, ватерполисткиње Црвене звезде победиле су Динамо Букурешт резултатом 8:6 (3:1, 2:1, 2:3, 1:1) и после осам одиграних мечева у регионалном такмичењу имају шест победа, реми и пораз.

Црвено-беле су на старту турнира у Мађарској изгубиле од Војводине 11:9, али су у том мечу до самог краја биле резултатски у игри. После великог преокрета Звезда је победила Младост резултатом 11:10, потом је била боља од домаћег, до тада непораженог, Сентеша са 13:12, а турнир је завршила тријумфом над екипом Динама резултатом 8:6.

Екипа коју је предводио Иван Филипић, повела је преко Иве Лујић, а потом су предност увећавале Сесилија Диаз Меса, Христина Илић и Татјана Теодоровић, за вођство од 5:1 два минута пре краја првог полувремена. Динамо је два пута прилазио на “-2” у трећем периоду, да би шест минута пре краја пришао и на само гол заостатка. Међутим, три минута касније Ана Мамоглу је поставио коначних 8:6.

Динамо Букурешт – Црвена звезда 6:8 (1:3, 1:2, 3:2, 1:1)
Динамо: Тоганел, Пиедемонте, Шегалми 1, Крисмару, Бонца, Олтанеу, Тот 1, Ганарабура, Мелнчук 1, Сербанеску 1, Карпаторе 1, Лазар, Дворзетка, Силађи 1.

Црвена звезда: Лазић, Пејчић 1, Ј. Лујић, Теодоровић 2, И. Лујић 1, Мамоглу 1, Миловановић, Шарац, Диаз Меса 1, Илић 2, Лукић, Тодоровски, Димитријевић.

The post Црвено-беле победиле Динамо за крај другог турнира Дунав лиге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment