Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује Барселону (уторак, 19)

Кошаркаши Црвене звезде мтс након чудесног преокрета и победе у Новом Месту, окренули су се наредној утакмици и дуелу са тренутним лидером на табели Евролиге, екипом Барселоне.

„Блау грана“ и ове сезоне предвођена изванредним Миротићем напада трофеје у свим такмичењима у којима наступа, а досадашње игре, те довођење великог појачања Донте Екзума говоре да Барселона са правом жели корак даље у Евролиг, након прошлосезонског финала.

Барса стиже у Београд након победа над Реалом у Евролиги, и тријумфа на Канарсим острвима у оквиру Ендеса лиге, док се црвено-бели налазе у серији победа, па меч у уторак увече има и епитет “утакмице кола” Евролиге.

Екипа Црвене звезде је након велике победе, али и великих напора и потрошње које је донео велики преокрет у Новом Месту, имала слободан дан у недељу, а тим се у понедељак вратио тренинзима пред велики изазов који следи нашем тиму

Тренер Дејан Радоњић: – Долази нам у госте екипа која је лидер на табели, која је до сада показала да има пуно разлога да дође до трофеја ове сезоне у ЕЛ. Екипа са пуно искуства, која је у одличној форми и знамо да нас чека тежак меч и велики изазов. Барселона је тим највећег могућег квалитета у Евролиги, и морамо да будемо спремни на чврсту утакмицу и одговоримо на агресивност и енергију. Концентрација, такође сегмент који ће бити јако важан у том дуелу. Неизвесно је у ком саставу ћемо наступити, и то нам отежава позицију пред ову утакмицу, у којој желимо да дамо све што имамо у овом тренутку уз велику подршку наших навијача које позивам да нас подрже сутра – рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић:

Чека нас дупла недеља, очекујемо једну добру и квалитетну утакмицу и да подршка навијача буде максимална, а ми ћемо се потрудити да одиграмо добру утакмицу, па ћемо видети зашта ће то бити довољно. Очекује нас један од највећих изазова у досадашњем току сезоне, Барселона екипа попуњена буквално на свим позицијама, у међувремену појачана. Прети опасност од свих, изузетна нападачка екипа, али увек је акценат на организаторима, условно речено мало већу пажњу ћемо обратити на тај део, али буквално сви прете. Битан је почетак утакмице, добра одбрана, комуникација, из тога долази нека шанса да дођемо до доброг резултата – рекао је капитен и рекордер црвено-белих.

Ово ће бити 11. дуел два клуба у Евролиги, тренутни скор је 8/2 за Барселону која је водећа на табели Евролиге са скором 12/2. Црвена звезда мтс је након две везане победе на скору 6/8.

Већ у петак у Београд стиже екипа Бајерна, а тај меч 16. кола игра се од 20.45 часова у хали “Александар Николић”

Клуб је још прошлог понедељка у продају пустио дневне карте за ову утакмицу, као и за наредну код куће против Бајерна

Такође, због промене плана одигравања утакмица које су из Штарк Арене премештене у Халу Александар Николић, власницима пакета за Арену (ПАКЕТ НИВО 200, ПАКЕТ НИВО 400) ће бити омогућено да присуствују утакмицама у хали Александар Николић.

За власнике ПАКЕТА Н400 улаз ће бити омогућен на трибину Д, а за власнике ПАКЕТА Н200 на улаз Партер 4, уз показивање карте за ПАКЕТ АРЕНА. Овом приликом како би се поједноставио цео процес, сви власници пакета за Штарк Арену неће мењати своје карте већ ће бити довољно да покажу своје карте које поседују на увид при уласку у халу Александар Николић.

Цене појединачних карата за утакмице са Барселоном и Бајерном су следеће.

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 1.300
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 1.800
ВИП ЛОЖА – 3.500
ПЛАВА ЛОЖА – 2.600
БЕЛА ЛОЖА – 2.200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД-РАСПРОДАТО – 18.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД- РАСПРОДАТО – 20.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 12.000

Улазак на утакмицу у четвртак биће омогућен свим власницима сезонских карата, свима који имају КОВИД пасош (који су вакцинисани), као и онима са потврдама попут брзог ПЦР теста и потврде да су прележали КОВИД вирус.

Ради лакшег и несметаног уласка у халу, који ће наш клуб обезбедити и посебним пунктовима за власнике сезонских карата, моле се сви да припреме своје одштампане потврде и покажу их редарима на уласку у дворану “Александар Николић”.

Такође, КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани нешто раније.

КК Црвена звезда мтс

The post Црвена звезда дочекује Барселону (уторак, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

delija zauvek дец 14, 2021 at 15:37

Samo napred momci sreća prati hrabre idemo do pobede

Reply
Dragan дец 14, 2021 at 12:59

A ko ce za vecerasnju utakmicu naprasno da se razboli ili povredi? Ili imamo neke babetine u timu, ili zdravstvena sluzba pojma nema, ili kondicioni trener neka bezvezna budaletina!? Ovo u istoriji kluba nije bilo: na svaka 3 dana neko se povredi na treningu, ili mozda hodajuci ulicom, ili u stanu…Ili, ne primaju redovno plate, pa kao povredjeni… Vec vidjeno…

Reply
Mare дец 14, 2021 at 18:18

Draganeee ne radiš ono što sam ti rek’o…
Ne seri Dragane magare glupo!

Reply

Leave a Comment