Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

„MaxBet sport“: Станковић видео неискоришћене шансе, али не и проблем са изменама

У јеку славља поводом историјског успеха Црвене звезде и директног пласмана у осмину финала Лиге Европе, црвено-бели доживели су шамар, други од Радника из Сурдулице за само месец и по дана. Реми )1:1) који би Партизану у среду могао да донесе нових, великих, “плус пет” поена предности у трци за шампионску титулу.

Да будемо јасни одмах на почетку овог текста, далеко је од тога да је борба за титулу у Србији завршена јер има још много да се игра – 17 кола. Ипак, не може да се побегне од реалности и чињенице да је Црвена звезда под командом Дејана Станковића у великом паду. Из кола у коло шампион Србије се мучи, а Радник из Сурдулице је за свега месец и по дана црвено-белима одузео пет бодова. Много!

После меча Дејан Станковић је као алиби видео неколико неискоришћених добрих шанси, али је и поручио да појединци не заслужују да носе дрес Црвене звезде. Једино што шеф стручног штаба црвено-белих није објаснио су сталне измене од 60. минута у домаћем првенству и при резултату 1:0 извлачења из игре свих кључних играча – Гелора Канге, Александра Катаија, Ел Фардуа Бена и Милана Павкова. Да их одмори… Од чега? Фудбал је њихов посао, а за мање од три дана чека их месец дана одмора.

Дејану Станковићу по свему судећи “фали стажа рада у Немачкој”, јер је позната она њихова да се фудбал игра 90 минута. Тренер Црвене звезде утакмицу са Радником је решио да заврши у 58. и 73. минуту. То му се обило о главу као бумеранг, јер смо нешто слично гледали пре само две недеље против Вождовца када је Звезда уместо да заврши посао после вођства од 1:0, чувала резултат и умало тада није била кажњена од стране “змајева”. На крају утакмице уследили су звиждуци навијача, али их Дејан Станковић није разумео.

Опекао се 14 дана касније. Само због хладног времена и снега на трибинама није било навијача да звижде. Сада би зимска пауза могла да буде веома хладна у Љутице Богдана, да се пролеће дочека на “минус пет”. Звезда нема клупу, Звезда може себи да пружи луксуз да оживљава каријру Фалка и Николића, али само када има голуба у руци. У понедељак на Маракани су голуб и врабац били на грани, а казна није мала.

Сада се гледа ка Горњем Милановцу и да се вечити ривал оклизне. Ако Партизан победи у преостале две утакмице, Звезду чека паклени почетак прочећа без права на кикс.

(извор/фото: maxbetsport.rs)

Повезане вести

3 comments

MILOS RANKOVIC дец 14, 2021 at 18:26

OVAJ TEKST JE TACAN

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 14, 2021 at 19:59

ne samo sto je tačan nego je stav 99,99% pravih zvezdaša a ne par stotina plaćenih huligana sa severa koji nam s.isaju i poslednje kapi zvezdaške krvi,koji misle da su bogom dani a mi veverice da se zakopčavamo na ledja

Reply
Sale4556 дец 15, 2021 at 09:16

Menja po 5 igraca svaku utakmicu to se nekad samo radelo na pripreme

Reply

Leave a Comment