Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЕвропска такмичењаНајновије

Југ успешнији од Црвене звезде у петој рунди Лиге шампиона

У 5.колу Лиге шампиона Црвена звезда је доживела четврти пораз, успешнији на базену на „25. мају“ је био дубровачки Југ 13:19 (4:4, 2:7, 4:4, 3:4).

Александар Филиповић није могао да рачуна на Милоша Вукићевића и Вељка Танкосића у дуелу против Југа, који ће бити противник и на другом турниру Регионалне лиге.

Југ је у другом периоду утакмице направио одлучујућу разлику која му је донела миран ток меча и победу, након што је прва четвртина завршена нерешено 4:4. Звезда је водила 2:0 и 3:1, да би Пјешивац донео 4:4. Серијом од пет везаних голова гости су преломили меч у другом кварталу и на одмор отишли са 6:11.

Није било промена у наставку, Југ је контролисао разлику и резултат, био практично непогрешив са играчем више и у последњој деоници потврдио тријумф новом серијом, коју су прекинули Пјешивац и Басара за коначних 13:19.

Управо су се Басара са 6 и Пјешивац са 4 гола истакли у редовима Црвене звезде.

За викенд наш тим очекује меч 9.кола Суперлиге за крај јесењег дела, а затим и гостовање у Букурешту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЈУГ 13:19 (4:4, 2:7, 4:4, 3:4)
Београд, базен: „25.мај/МГМ“. Гледалаца: 100. Судије: Николаос Будрамис (Грчка) и Леван Беришвили (Грузија). Играч више: Црвена звезда 15(8), Југ 10(9). Петерци: Црвена звезда 2(2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Смиљевић, Ђурђић, Марковић 1, Суботић, Милојевић 2, Пјешивац 4, Басара 6(2), Рађен, Тртовић, Гардашевић, Радовић, Ивановић. Тренер: Александар Филиповић

ЈУГ: Попадић, Вукојевић 1, Фатовић 5, Бурђелез, Јоковић 5, Папанастасију 1, Томасовић, Аргиропулос 2, Кржић 2, Какарис 3, Бенић, Зувела, Јуришић. Тренер: Вјекослав Кобешћак

The post Југ успешнији од Црвене звезде у петој рунди Лиге шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment