Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи постигао најлепши гол у децембру

Фудбалери Црвене звезде приказали су ефикасност током децембра месеца у којем је завршена полусезона и постигли укупно осам голова у свим такмичењима, а верни чланови су у анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол који је Александар Катаи постигао против Напретка у оквиру 19. кола домаћег шампионата.

Црвено-бели момци су у децембру месецу одиграли пет мечева, од тога четири у Суперлиги Србије и један у оквиру групне фазе Лиге Европе против Браге, када су обезбедили прву позицију у групи Ф и директан пласман у осмину финала другог по јачини европског клупског такмичења. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Мирко Иванић на утакмици Црвена звезда – Вождовац (1:0), Александар Катаи на утакмици Напредак – Црвена звезда (0:2), Милан Родић на утакмици Напредак – Црвена звезда (0:2), Мирко Иванић на утакмици ТСЦ – Црвена звезда (2:3), Милан Павков на утакмици ТСЦ – Црвена звезда (2:3).

За најлепши погодак у децембру навијачи су у анкети на нашој апликацији изабрали гол Александра Катаија који је освојио 432 гласа. Сјајан гол Звездина десетка постигла је пред сам крај првог полувремена и удвостручила предност пред одлазак на одмор. Катаи је на спектакуларан начин савладао противничког чувара мреже и заједно са Миланом Родићем обезбедио победу и веома важна три бода са изузетно тешког гостовања у Крушевцу. Са 328 гласова друго место заузео је гол Милана Павкова на утакмици против ТСЦ-а. Нападач нашег тима је невероватним полуволеј ударцем ставио тачку на одличну полусезону. Треће место са 268 гласова заузео је погодак Мирка Иванића, који је везни играч нашег тима постигао на мечу против Вождовца. Четврто место са 175 гласова по избору навијача припало је Милану Родићу за гол који је постигао против Напретка и којим је још једном потврдио да се налази у невероватној форми, док је по избору највернијих чланова гол Мирка Иванића против ТСЦ-а подржало 123 симпатизера нашег клуба.

The post Катаи постигао најлепши гол у децембру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment