Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездин караван за бебе прошао источном Србијом

Акција „Од рођења мог“ настављена је и четврти дан, а новогодишњи караван нашег клуба обрадовао је велики број најмлађих чланова Звезде по источној Србији црвено-белим пакетићима, које је малишанима поклонио Деда Мраз.

Црвена звезда константно показује бригу о најмлађим навијачима, који су више пута показали невероватну подршку изабраницима Дејана Станковића. Љубав деце је увек најискренија, а управо из тог разлога Звезда је одлучила да узврати неизмерну љубав и поново ове године обрадује најмлађе чланове нашег клуба за предстојеће празнике.

Црвено-бели караван, на челу са Звездиним Деда Мразом, је наставио свој пут по Србији како би поделио пакетиће бебама рођеним у 2021. години, а које су родитељи учланили у клуб непосредно после рођења. Експедиција Црвене звезде посетила је малишане у Крагујевцу, Великој Плани, Петровцу на Млави, Пожаревцу и Гроцкој. Клупски аутобус је поново био велика атракција за становнике у свим градовима, а Деда Мраз је изазвао велику радост свих дечака и девојчица који су уживали у фотографисању.

Звездашке породице су са срдачним осмесима дочекивале црвено-бели караван, а неизмерна радост примећена је код свих беба које су биле обучене у обележја Црвене звезде. Дружење је и овог дана протекло у сјајном расположењу, док је Деда Мраз Звездиним песмама ширио радост. Професионално фотографисање крај новогодишње јелке са пакетићима са грбом нашег клуба поново је било неизоставно, а све то је забележила камера Звезда ТВ-а.

Петровац на Млави, где је недавно подигнут један од најлепших Звездиних мурала и који смо такође посетили током летњег каравана, је још једном показао колико заправо велики број навијача долази из овог града. Наш клуб је управо у овом месту обрадовао чак шест најмлађих чланова клуба. Са друге стране звездаши у Гроцкој су приредили спектакуларан дочек у виду ватромета којим су још више дочарали сам догађај.

Новогодишњи караван нашег клуба се наставља већ сутра када ћемо обрадовати пакетићима чак 19 беба у Београду, на општинама Чукарица и Раковица.

The post Звездин караван за бебе прошао источном Србијом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment