Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ненад Сакић нови члан Звездиног стручног штаба

Прослављени фудбалер и некадашњи ас Црвене звезде – Ненад Сакић, поново је у свом клубу, али овог пута у улози члана стручног штаба Дејана Станковића.

Веома сам емотиван. Повратак у клуб где сам достигао фудбалски зенит и у ком сам остварио сан је нешто посебно. Осећај је исти као кад сам и први пут долазио, премда су емоције сада можда још веће. Играо сам заједно са Дејаном Станковићем и носим лепе успомене из тог периода. Такође, по завршетку каријере смо се дружили и драго ми је што сам део његовог стручног штаба. Учинићу све да помогнем Звезди да настави са успесима, да освојимо првенство и да догурамо што даље у Лиги Европе – почео је Сакић.

Свестан је и нови члан нашег стручног штаба да се у Звезди рачунају само победе.

– Свако ко је носио дрес Звезде зна која су очекивања клуба и навијача. Свака утакмица је битна и увек мора да се побеђује. Сви заједно морамо да радимо на томе да би остварили циљеве. Бити играч и тренер су две различите ствари и године које су протекле између каријере вас доводе у ситуацију да размишљате и реагујете другачје. Тренер Станковић све то емотивно доживљава, јер зна шта се очекује од Звезде.

Помно је Сакић пратио Звезду у претходном периоду.

Све сам гледао. Сигуран сам да је Звезда на добром путу да освоји првенство, има још да се игра. Такође, очекује нас и осмина финала Лиге Европе, а без обзира на име противника, имамо победнички ген и то ћемо морати да докажемо. Нестрпљив сам и жељан доказивања. Сигурно ћу дати и више од максимума да помогнем колико сам у могућности – истакао је Сакић.

Сакић је рођен 15. јуна 1971. године у Крушевцу, а фудбалску каријеру је сем у Црвеној звезди, градио још у Напретку, Лећеу и Сампдорији. Уједно је наступао и за репрезентацију Југославије, док се као тренер налазио на челу Напретка, кадетске и омладинске репрезентације Србије и Трајала, а био је дугогодишњи асистент Синиши Михајловићу у репрезентацији Србије, Сампдорији и Милану.

The post Ненад Сакић нови члан Звездиног стручног штаба appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment