Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Биланс тима – Голмани

Укупно три голмана су чувала мрежу Црвене звезде током јесењег дела сезоне, а наш тим је рачунајући сва такмичења у којима је наступао на 34 меча примио 22 гола.

И ове полусезоне, неприкосновен на голу био је Милан Борјан који је бранио на укупно 26 утакмица у свим такмичењима и примио 17 голова. Репрезентативац Канаде је на чак 11 мечева успео у потпуности да одбрани мрежу свог тима, премда су се његови „конкуренти“ ове јесени, такође добро показали. Недавно је прославио још један јубилеј у дресу Црвене звезде, с обзиром на то да је уписао 200. меч у омиљеним бојама, а и ове полусезоне је био један од најбољих фудбалера нашег тима, пре свега када је реч о европским утакмицама, где ће се неке од његових одбрана препричавати, по узору на оне против Копенхагена, када је ушао у срце свих звездаша.

Зоран Поповић се показао као сјајна алтернатива, а квалитет је пре свега потврдио у мечу против Лудогореца у Бугарској када је остао несавладан у веома важном мечу и специфичном тренутку за наш клуб. Укупно је бранио на шест мечева, примио четири гола, а на три утакмице је у потпуности сачувао мрежу свог тима.

Такође, талентовани Милош Гордић се показао као потпуно стасао и као неко ко ће у будућности дефинитивно имати своју реч када говоримо о Црвеној звезди, чије је дете. После каљења у Мачви, млади репрезентативац Србије, добио је прилику да дебитује за наш тим и на два меча примио један погодак.

БИЛАНС:

МИЛАН БОРЈАН – 26 МЕЧЕВА, 17 ПРИМЉЕНИХ ГОЛОВА, 11 УТАКМИЦА НЕСАВЛАДАН

ЗОРАН ПОПОВИЋ – 6 МЕЧЕВА, 4 ПРИМЉЕНА ГОЛА, 3 УТАКМИЦЕ НЕСАВЛАДАН

МИЛОШ ГОРДИЋ – 2 МЕЧА, 1 ПРИМЉЕН ГОЛ, 1 УТАКМИЦА НЕСАВЛАДАН

The post Биланс тима – Голмани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment