Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездин караван наставио обилазак беба у Војводини

Новогодишњи црвено-бели караван је наставио свој пут кроз Војводину како би обишао наше најмлађе чланове клуба рођене у 2021. години и поклонио им пакетиће.

Акција „Од рођења мог“, коју наш клуб спроводи у сарадњи са бетинг партнером „Моцарт“, изазвала је велико одушевљење и током другог дана нашег пута кроз Аутономну Покрајину Војводину. Новогодишњи караван кренуо је од Сомбора, а обишли смо малишане у Бачкој Паланци, Руми, Инђији, Бешкој, Крчедину, Старој Пазови, Шимановцима и Сурчину.

‌Звездине бебе су биле одушевљене Деда Мразом који се фотографисао са свим породицама и обрадовао дечаке и девојчице новогишњим поклонима. Звездине песме су биле неизоставан део дружења, које је протекло у сјајном расположењу. Родитељи су истицали да су бебе учлањене одмах након рођења, као и да је то само доказ да је љубав према Црвеној звезди ствар кућног васпитања. У домовима наших навијача приметили смо много мотива са грбом нашег тима, а сви чланови породица су носили црвено-беле боје.

‌Сомбор је у потпуности показао да је Звездин град где смо обрадовали чак четири најмлађа члана нашег клуба, а управо у овом месту направљена је и „бакљада“ при доласку црвено-беле експедиције.

‌Звезда наставља већ сутра свој новогодишњи караван, када ће Деда Мраз поклонити још много пакетића бебама рођеним на општини Нови Београд у нашем главном граду.

The post Звездин караван наставио обилазак беба у Војводини appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment