Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Обавештење КК Црвена звезда мтс

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс обавештава јавност да је члан нашег првог тима Никола Калинић позитиван на Ковид 19.

Редовно тестирање екипе и стручног штаба које је обављено пред пут у Сплит на утакмицу 14.кола регионалног такмичења, показало је да је Калинићев налаз позитиван и он ће сходно свим здравственим мерама и препорукама лекара наредни период провести у изолацији и уз надзор клупских лекара.

Налази и резултати свих осталих кошаркаша су негативни, а први тим КК Црвена звезда ће у недељу од 19 часова одиграти по плану утакмицу регионалне лиге у Сплиту.

О здравственом стању нашег првотимца Николе Калинића и његовом опоравку, као и здравственом стању осталих играча првог тима, благовремено ћемо обавештавати јавност у наредном периоду.

КК Црвена звезда мтс

The post Обавештење КК Црвена звезда мтс appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

Aleksa011 јан 3, 2022 at 01:28

Kompletna igra se zasnivala na Kalini? I šta sada? Ko je selektirao ovakav roster, a imao ambicije da osvajamo trofeje, je lud ili je za zatvor!

Reply
Dragan јан 3, 2022 at 01:15

Kalenić je jedini evroligaški igrač u našem timu i on je bukvalno pola tima! Bez Kalenića mi smo nivo Mornara i Zadra.

Reply
Zveki јан 3, 2022 at 00:40

Ugasili smo. Videlo se to već protiv amaterske ekipe Split.

Reply
SIMA јан 3, 2022 at 19:32

Mi nemamo tim.Igraca sutera nemamo.kao ni centra.bacanja izvodimo katastrofalno.Igra spora.na 23 sec pa sut pa sta bude.a centri ne mogu da skoce.jedva prenesemo loptu za 8 sec.a da ubacimo u igru jos gore.Sve u svemu nemamo igrace.Covic nema para pa treba da ide.Radonjic je katastrofa.staromodan.Fmp ima bolju igru i boljeg trenera klinca od nas a Alimpijevic je odlican trener.Ove godine nema nista od evro lige a i od Aba.

Reply
delija zauvek јан 2, 2022 at 20:07

Stvarno nema više smisla pa šta grčite više jel nema na tržištu igrača za nas aman ljudi više kupite šutera i centra i samo napred kao do sada

Reply

Leave a Comment