Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Одложена утакмица 19. кола ЕЛ између Црвене звезде и Фенербахчеа

Утакмица 19.кола Евролиге између Црвене звезде мтс и екипе Фенербахче одложена је због великог броја позитивних резултата на вирус Ковид 19 у нашем тиму.

Ову информацију на званичном сајту такмичења потврдила је и Евролига, а меч који је требало да буде одигран у четвртак од 19 часова одложен је на захтев КК Црвена звезда мтс који након нових резултата није био у могућности да обезбеди минумум од 8 играча за предстојећу утакмицу. Нови термин биће саопштен накнадно,а према посебним регулативама које су усвојене од стране ЕЦА извршног одбора деоничара једна утакмица током пандемије може бити одлагана три пута.

Подсетимо, након нових тестирања која су обављена у уторак, идентификовани су нови случајеви Ковида 19 међу члановима нашег првог тима и стручног штаба.

Позитивни на Ковид 19 су: први тренер Дејан Радоњић, први помоћник Горан Бошковић, члан стручног штаба Никола Бирач, играчи: Бранко Лазић, Лука Митровић, Остин Холлинс, Нејт Волтерс, Огњен Добрић, Стефан Марковић, Марко Симоновић и Маик Цирбес, док је Никола Калинић добио позитиван налаз током претходног викенда.

Клуб ће о здравственом стању екипе, благовремено обавештавати јавност у наредном периоду.

КК Црвена звезда мтс

The post Одложена утакмица 19. кола ЕЛ између Црвене звезде и Фенербахчеа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC јан 6, 2022 at 23:33

SVIM MOMCIMA DA STO PRE OZDRAVITE I DA IDEMO U NOVE POBEDE

Reply

Leave a Comment