Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРвање

Одржана Скупштина РК Црвена звезда и додела признања

У Београдском ресторану „Мирис Дунава“, на Земунском кеју, одржана је редовна годишња Скупштина Рвачког клуба Црвена звезда и додела признања за најуспешније у 2021. години.

Тешка година остала је иза нас, али спортски веома успешна. Женска екипа проглашена је за најбољу у Србији, освојена је десета јубиларна сениорска титула првака државе и поводом тога донешена је одлука о промени грба клуба уз додавање једне звездице на грбу, Црвена звезда је прва на ранг листи Рвачког савеза Србије по броју освојених екипних титула и има још пуно појединачних првака државе, државних медаља у свим узрастима и медаља са међународних турнира, као и са Балканског и Медитеранског првенства.

Уз пригодан коктел, поред најуспешнијих такмичара, плакете су добили многобројни пријатељи клуба који су допринели раду, развоју и постигнутим резултатима. Наш клуб се захваљује особљу ресторана на предивном амбијенту, одличној услузи, храни и пићу, као и на свему што је допринело да су са гостима имали једно прелепо дружење.

Поред плакета и опреме којима су награђени наши најбољи такмичари, додељене су им и новчане награде за постигнуте резултате. За најбољег такмичара у клубу за све узрасте проглашен је Милош Перовић, за најбољу такмичарку у клубу за све узрасте проглашена је Маша Перовић, најбољи међу најмлађима беба-рвач је Божидар Султан, најбољи пионир Лука Јовановић, најбоља пионирка Анђела Цветковић, најбоља кадеткиња Јана Петровић, најбоља јуниорка Шемса Тодоровић, најбољи судија у клубу Иветић Марко и најбољи млади судија Јован Павлица. Плакете за допринос и развој клубу, уручене су тренерима: Петар Костић, Милош Марјановић и Гхади Захаби, као и пријатељима клуба међу којима су били Председник рвачког савеза Србије Трајковић Жељко, подпредседник градске Општине Савски Венац Урош Трипковић, Бојана Милићевић из Спортског савеза Београда, подпредседник Рвачког савеза Београда Александар Питулић, чланови управе РК Црвена звезда: Бранимир Стојановић, Светлана Павлица, Александар Јерковић, Владимир Михајловић, представник РК Железничар из Београда Благојевић Иван, представник РК Младост из Ваљева Илија Лазаревић, ПР Рвачког савеза Београда Ирина Крушка, члан нашег клуба Војислав Петровић, као и менаџер Марко Миљанов са целим особљем ресторана „Мирис Дунава“.

Ове године очекују се још бољи резултати јер нас следеће 2023. године очекује јубилеј, 70 година од оснивања првог рвачког клуба у оквиру Звездине породице и тај рођендан у нашем клубу желе да дочекају још успешнији и са још пуно појединачних и екипних титула.

The post Одржана Скупштина РК Црвена звезда и додела признања appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment