Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Звездини кампови на Сајму туризма

Предстојећи Звездини летњи кампови на Златибору и Јахорини успешно су промовисани на Сајму туризма у Београду, на коме се окупио велики број људи. Јуче су дечаци у црвено-белим дресовима делили пропагандни материјал за овогодишњи летњи камп на Златибору, на коме ће први пут био организован и камп за девојчице, а данас за онај који ће се одржати на „олимпијској планини“ на Јахорини.

На штанду Туристичке организације Републике Српске, у име Црвене звезде су били помоћник директора Омладинске школе Предраг Турина и тренер петлића нашег тима и бивши фудбалер црвено-белих Цвијетин Благојевић, а био је ту и Зоран Прерадовић, директор „Унистурса“ и координатор кампа на Јахорини. На пригодној свечаности на Београдском сајму су уручене захвалнице министарствима за породицу, омладину и спорт и за трговину и туризам Републике Српске, као и бившим министрима у Влади Републике Српске Проки Драгосављевићу и Предрагу Глахуковићу, и Радио телевизији Републике Српске, за велику помоћ у организацији Звездиног кампа на Јахорини.

Предраг Турина је саопштио да ће пријављивање за кампове Омладинске школе Црвене звезде на Златибору и Јахорини почети у понедељак (27. фебруар), путем званичног сајта ФК Црвена звезда или директно у просторијама Звездине омладинске школе на Маракани.

Повезане вести

Leave a Comment