Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Лазетић: Све „пуца“ на тренинзима

Фудбалери Црвене звезде се припремају у Турској за све изазове које их очекују у току пролећног дела сезоне, а млади талентовани центарфор Марко Лазетић изнео је утиске након три тренинга које је наш тим одрадио у спортком центру “Калиста” у Анталији.

Прошла су три тренинга, за сада рад није толико напоран. Крећемо полако, улазимо у ритам и сваки наредни дан ће бити све теже. Нико не воли “суво” трчање, али то је обавезни део фудбала тако да сви ћемо одрадити тај сергмент припрема како би били спремни за наставак сезоне – почео је Лазетић.

Брзоноги нападач је испоштовао план тренинга од стране стручног штаба током зимске паузе, а као играч који је већ дуже време у првом тиму нагласио је да је увек ту да помогне млађим саиграчима са којима је стасао у Омладинској школи нашег клуба.

– Одморио сам пар дана, а онда сам наставио, заправо почео сам да се спремам за нову полусезону. Први дан, пошто дуго нисмо играли са лоптом, били смо мало “тешки”, док је други дан на поподневном тренингу је све “пуцало” на терену. Сви су добро радили и то ме радује. Покушавам да помогнем саиграчима ван терена и на њему. На пример око поставке, јер знам како је мени било када сам се тек прикључио првом тиму. Мислим да им није тешко, брзо су се уклопили и саиграчи су их одмах прихватили како треба – рекао је Лазетић.

Истакао је момак рођен 2004. године да једва чека утакмице у црвено-белом дресу, да сви у екипу имају максималан приступ тренажном процесу, а говорио је и о томе како проводи слободно време између тренинга.

Утакмице једва чекам, обожавам да играм мечеве. Чекам да добијем шансу и покушаћу да је максимално искористим. Играмо тек у другој фази припрема, али једва чекам утакмице и надам се да ћемо све победити. За мене је свака утакмица, није битно да ли је Куп Србије, првенство, Лига Европе или Лига шамнпиона, улазим максимално, сто посто спреман, као и сви како би испунили наше циљеве. Није битно да ли је то утакмица или тренинг. Има времена за одмор између тренинга, углавном га искористим да се чујем са породицом, девојком или да играм игрице – закључио је млади нападач.

The post Лазетић: Све „пуца“ на тренинзима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment