Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шести тренинг у Анталији | Игра на два гола

Фудбалери Црвене звезде су од 11 часова, по локалном времену, изашли на терене спортског центра “Калиста” и одрадили шести тренинг у току тронедељног припремног циклуса.

У 11 часова, по локалном времену, наши фудбалери су изашли на травнату површину како би се максимално спремили за наредне изазове. Као што је то био случај на претходном тренингу, ветровито време није заобишло наше играче, али са друге стране и сунце се пробијало кроз облаке на теренима спортског центра “Калиста”, тако да су црвено-бели имали добре услове за напоран рад.

На самом уводу тренинга наши фудбалери су прошли прекопотребну активацију, која је неопходна током овог дела припрема као превенција од евентуалних повреда. Ни овога пута није изостала популарна “шева”, а тренер Дејан Станковић је непосредно пре тога поделио играче у три групе. За то време терен је додатно наквашен, а могли смо да наслутимо шта очекује наше првотимце у наредном делу тренинга.

Играчи су потом поставили гол на средину терена, а онда смо уживали у више мечева који су трајали у кратким временским интервалима. Оно што може да радује све звездаше јесте да је камера Звезда ТВ-а забележила заиста много лепих погодака новог центарфора нашег тима Охија Омоијуанфа. Млади фудбалери су се такође одлично показали током ових партија, а победу су однели играчи са зеленим “маркерима”. На самом крају тренинга могли смо да видимо сјајну атмосферу која је испраћена са много смеха и наравно фотогорафијом екипе која је однела тријумф. Наши момци ће се одморити овог поподнева, а већ сутра изабраници Дејана Станковића настављају са ритмом од два тренинга на дан.

The post Шести тренинг у Анталији | Игра на два гола appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment