Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ђурић: Савети искусних много значе

Талентовани дефанзивац Андреј Ђурић, након сјајних партија у дресу нашег развојног тима – Графичара, скренуо је пажњу на себе и добио позив Дејана Станковића да се прикључи Црвеној звезди на припремама у Анталији. Момак рођен 2003. године који је прошао све наше јуниорске селекције изразио је велику част и задовољство што по први пут има прилику да буде са првотимцима.

У Београду смо радили само трчање, тако да сам овде имао први тренинг са лоптом. Атмосфера је одлична као и тренинзи и презадовољан сам што сам овде. Сви су сјајни фудбалери, и увек су ту за нас младе играче. Дају нам савете и показују нам како треба да радимо неке ствари. Мистер и стручни штаб су све сјајно искомбиновали, тако да све можемо да испратимо – почео је Ђурић.

Осврнуо се млади штопер и на блистава издања која је пружао у дресу Графичара.

– Веома сам задовољан тим делом моје каријере. Мислим да сам одиграо на добром нивоу и да сам тиме заслужио позив у први тим Звезде. Сигуран сам да ће ми то искуство значити у предстојећим пријатељским утакмицама.

Дотакао се Андреј и слободног времена које првотимци имају у Анталији.

Релативно скоро смо дошли, тако да нисмо ни стигли да размишљамо о било чему сем о тренинзима, али стручни штаб је то добро искомбиновао, тако да имамо времена и за одмор – закључио је Ђурић.

The post Ђурић: Савети искусних много значе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment