Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Маринковић: Вредно радим за деби

Фудбалери Црвене звезде настављају са напорним тренинзима у Турској, а најмлађи међу путницима Стефан Маринковић изнео је прве утиске после прикључивања сениорском тиму. Талентовани голман који је јесенас био међу најбољима у нашој омладинској селекцји, истиче да је сјајно прихваћен.

Ово је за мене велико искуство, много могу да научим од тренера голмана и старијих чувара мреже. Прикључио се екипи и капитен Милан Борјан, чији савети имају изузетан значај. Сви су ме одлично прихватили, поготово млађи играчи попут Његоша Петровића и Вељка Николића, који су ми такође много помогли и често ме саветују. Изузетно ми је драго што сам позван на припреме у Турску – почео је Маринковић.

Шеснаестогодишњи чувар мреже је говорио и о разлици између тренинга омладинаца и првотимаца Звезде, а нагласио је да му је сан да заигра на стадиону „Рајко Митић“.

Кључна разлика између тренинга сениора и јуниора јесте да су ударци јачи. Полако сам се на то адаптирао, па све иде по плану. Чекам своју шансу да заиграм за први тим Црвене звезде, што би био велики корак у мојој каријери, зато се за деби свакодневно припремам. С обзиром да сам Звездино дете, мој сан је да једног дана заиграм пред пуном Мараканом – закључио је Маринковић.

The post Маринковић: Вредно радим за деби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment