Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Осми тренинг у Анталији | Све јачи темпо

Након изузетно напорног преподневног тренинга, наставили су у поподневном термину фудбалери Црвене звезде у јаком ритму. Наши момци су истрчали на терене спортског центра „Калиста“ у Анталији од 16 часова, а тренинг је испратио и бивши играч нашег клуба – Немања Милуновић.

Првих десет минута поподневног тренинга црвено–бели момци искористили су за загревање под будним оком кондиционог тренера Фредерика Поноћинија. Затим су се наши играчи распоредили по читавом терену, где су били постављени манекени са маркерима, што је означило почетак рада на тактици. Дејан Станковић је тактичком сегменту игре посветио 30 минута, при чему су наши играчи добили много корисних савета и конструктивних критика од стране стручног штаба Црвене звезде. И овог пута су Звездини првотимци напорно радили како би испунили сва очекивања младог тренера Станковића.

Након тактичке припреме, наша екипа је одрадила вежбу читавом дужином терена. Момци су били подељени у три групе и играли су популарну „шеву“. Задатак је био да екипа истрчи до супротног дела игралишта, где су увежбавали скок игру, а потом имали задатак да се што брже врате на првобитне позиције. Бодрио их је и наш стручни штаб, с обзиром на то да је ова вежба изузетно физички захтевна.

На самом крају тренинга изабраници Дејана Станковића одиграли су и партију на два гола, што је највише пријало новајлији Кристијану Пићинију, који је у вечерашњем дуелу забележио неколико асистенција. При поласку на тренинг у аутобусу наших момака нашло се добро познато лице, бивши фудбалер Црвене звезде Немања Милуновић. Некадашњи фудбалер нашег тима дошао је како би поздравио своје старе саиграче, при чему је истакао да је изузетно поносан на успехе Звездине екипе и да му је изузетно драго што је данас имао прилику да евоцира успомене и погледа њихов тренинг.

The post Осми тренинг у Анталији | Све јачи темпо appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment