Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ибрахим: Угледам се на Охија

Фудбалери Црвене звезде тренирају у Анталији, где се припремају за пролећни део сезоне. На списку шефа стручног штаба Дејана Станковића, нашло се неколико нових имена, а једно од њих је Ибрахим Мустафа. Момак рођен 2000. године је блиставим партијама у Првој лиги Србије, скренуо је пажњу стручног штаба, а снажни Гањанин истиче да му је привилегија што може да тренира са првотимцима Црвене звезде.

Лепо се осећам овде. Никада до сада нисам тренирао овако, али као фудбалер морате бти спремни на све што тренер тражи од вас. Сјајно је тренирати са првим тимом Црвене звезде и права је привилегија то што могу да се нађем на терену заједно са овим одличним играчима. Осећам се сјајно и поносно. Много ми сви помажу да се што боље уклопим, како на терену, тако и ван њега. Са Охијем се много дружим, па се полако уклапам. На терену стојимо близу, помаже ми како да се позиционирам и нађем на правом месту да постигнем гол. То значи да може да ми помогне да постигнем што више голова – почео је момак рођен у Гани.

Осврнуо се Ибрахим и на претходни део сезоне који је одиграо сјајно, с обзиром на то да је током јесени постигао седам голова у Радничком из Сремске Митровице.

– Први део сезоне је био одличан. Играо сам добро, па су се самим тим и голови низали.

Истакао је интернационалац из Гане да ће дати све од себе да искористи сваку прилику.

– Тренер даје прилику младим играчима. Све што остали раде, радимо и ми млади. Учествујемо у свему, што нам много помаже. Спреман сам на све. Ако се деси да сада добијем прилику, даћу све од себе, а ако не, сачекаћу следећу, обећавам.

Причао је млади фудбалер и о темпу тренинга, али и напоменуо да има довољно времена за одмор.

Темпо тренинга је прилично јак, па смо помало и уморни, али све је добро испланирамо, тако да имамо довољно времена за одмор. Трудимо се да га што боље искористимо, како би били што спремнији и одморнији за наредне изазове – закључио је Ибрахим.

The post Ибрахим: Угледам се на Охија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment