Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јован Митуљикић: Ми млађи морамо највише да се трудимо

Фудбалери Црвене звезде тренирају у Анталији како би се спремили за све изазове које их очекују током пролећног дела сезоне. Млади и талентовани Јован Митуљикић, који је претходну полусезону провео у нашем развојном тиму и имао сјајне партије у дресу Графичара, је изнео утиске током досадашњег дела припрема.

Припреме у првом тиму Црвене звезде изгледају фантастично. Постоји значајна разлика у односу на оне које сам пролазио у Омладинској школи и сениорском тиму Графичара. Пре свега ми као млађи играчи морамо да дајемо максималан напор при сваком тренингу. Трудим се да испоштујем све захтеве стручног штаба како би што више напредовали као група и развили се на личном плану – почео је Јован.

Осамнаестогодишњи фудбалер истиче да увек уважава савете старијих играча и наглашава да ће бити спреман за деби у сениорском тиму Црвене звезде.

– Као најмлађи играчи на припрема увек слушамо савете искусних фудбалера, који нам много значе из више сегмената. Добар савет увек желим да послушам и применим на терену. Верујем да ћу бити спреман за будуће изазове које ме очекују током каријере. Дуго прижељкујем шансу да заиграм у првом тиму Црвене звезде.

Нагласио је Јован да слободно време између напорних тренинга користи како би се што више одморио, а да у вечерњим часовима воли да се опусти уз видео игрице.

Тренинзи су доста напорни, тако да увек гледамо да искористимо паузу за одмор. Управо период између два тренинга, после ручка, где имамо обавезан одмор искористимо да мало одспавамо. Увече углавном заједно са братом Николом играм игрице на плејстејшену па идемо на спавање како би били одморни за сутрашњи дан – закључио је Јован Митуљикић.

The post Јован Митуљикић: Ми млађи морамо највише да се трудимо appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment