Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Звездин развојни тим отпутовао на припреме у Анталију, где ће брусити форму за наставак првенствене борбе у Првој Лиги Србије

Наш развојни тим данас је отпутовао у Анталију на други део припрема, где ће боравити до 3. фебруара и биће смештен у хотелу ,,Калиста” као и првотимци нашег клуба.
То ће бити прилика да се момци који нису пошли  припреме са првим тимом покажу у најбољем светлу пред нашим стручним штабом.

Графичар су у прелазном року појачали голман Страхиња Манојловић, који је дошао из екипе шабачке Мачве, десни бек Милан Илић, који је као позајмљен фудбалер Црвене звезде у јесењем делу шампионата наступао за Лозницу, штопер Марко Шишков, доскорашњи члан екипе Борац Шакуле, као и капитен наших омладинаца, талентовани штопер Стефан Лековић.
Док су на проби дефанзивни везни Милорад Стајић, члан младе екипе Базела, десно крило Самуел Нонгох омладински репрезентативац Камеруна, као и белгијски нападач Фалу Фал.

Пред пут у Анталију на списку тренера Марка Неђића, нашло се 29 имена:

Марко Ћопић, Александар Станковић, Иван Гутеша, Страхиња Михајловић.
Милан Илић, Урош Лазић, Стефан Деспотовски, Матија Мркела, Стефан Лековић, Марко Шишков, Никола Стајић,  Александар Ђермановић, Луис Ибањез, Давид Петровић, Никола Кнежевић, Александар Тодоровски, Филип Васиљевић, Алекса Матић, Матеја Бачанин, Деан Тишма, Милорад Стајић, Фалу Фал, Самуел Бакиа Нонгох, Дејан Видић, Алексеј Голијанин, Балша Тошковић, Сава Аврамовски, Илија Бабић и Мијат Ламбулић.

Као што смо рекли, Графичар ће други део припрема обавити у Анталији, где ће остати до 3. фебруара и за то време одиграће пет припремних утакмица.
Већ 23. јануара одмериће снаге са екипом немачког Кикерса из Офенбаха.
Други меч планиран је три дана касније, а ривал ће бити ,,Б” тим московске Локомотиве.
29. јануара Графичар ће одмерити снаге са ,,Б” тимом Зенита из Сант Петерсбурга.
Док ће се 1. фебруара играчима нашег развојног тима супроставити екипа руског Волгар Астрахана.
Док је генерална проба планирана за дан касније, а ривал младим играчима Графичара биће екипа естонског шампиона Левадије.

 

 

Фотографија преузета за Инстаграм странице crvenazvezdafk_os.

 

Повезане вести

Leave a Comment