Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тринаести тренинг у Анталији | Лучић и Бакајоко се прикључили припремама

Након два слободна дана која су искористили како би напунили батерије, фудбалери Црвене звезде су се данас вратили на терен спортског центра „Калиста“ у јутарњим часовима.

У 11 сати, изашли су на терен по сунчаном, лепом, али и ветровитом времену. Првих петнаест минута провели су у активацији, као што је то и иначе случај. Одрадили су вежбе, а потом су прешли на терен. Уследио је рад са лоптом, али и рад на тактици. Након поставке на терену, црвено-бели фудбалери су увежбавали пас игру. Детаљно се радило на тактици, као и на увежбавању акција. Задовољан је био, после тридесетак минута рада на овом сегменту игре, тренер Дејан Станковић оним што су показали његови играчи. По завршетку сваке уигране акције имали су задатак да погоде мали гол који се налазио у великом голу, што им је и пошло за руком, те је тако Мистер могао да буде задовољан њиховим издањем на терену. Оно што такође може да радује шефа струке нашег тима јесте то да су се Владимир Лучић и Аксел Бакајоко, након опоравка од корона вируса, прикључили екипи на пирпремама, те ће тако моћи да рачуна на њих на предстојећим мечевима.

Када је завршен рад са лоптом, уследило је истрчавање дужина терена различитим интензитетом. Подељени су били наши фудбалери у две групе, а стручни штаб им је давао подршку, како би након напорног рада издржали и овај део тренинга. После готово 90 минута, завршили су преподневни рад. Наши момци ће се и поподне вратити на терен где их очекује наставак рада и пре свега, припреме за контролну утакмицу која следи за два дана.

The post Тринаести тренинг у Анталији | Лучић и Бакајоко се прикључили припремама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

окнрб јан 24, 2022 at 14:20

вРАТИТЕ рАДОЊИЋА И ДОВЕДИТЕ ГРКА ИЗ ШЕРИФА.ПРОДАТИ БЕНА ,ГОБЕЉИЋА,ГАЈИЋА ,НИКОЛИЋА ,БАКАЈОКА.ЈЕДИНО ШТО ВРИЈЕФИ СУ КАТАИ,ИВАНИЋ ,РОДИЋ И КАНГА

Reply

Leave a Comment