Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаОдбојка

Стефан Скакић за шампионски скок

Паузу у Суперлиги Србије агилна Управа Црвене звезде искористила је и да појача мушки тим. Звезда је годину завршила на првом месту на табели и са великим амбицијама улази у наставак сезоне.

Најновије појачање Црвене звезде Стефан Скакић игра на позицији примача. Истакао је да је до договора са црвено-белима дошло брзо и лако.

Звезда је велики клуб и има велике амбиције ове године у Првенству. На мени је да у сваком тренутку дам свој максимум и помогнем тиму колико је то могуће. Већину играча сам знао од раније неће ми бити тешко да се уклопим. Тренера Жакића знам из репрезентације, али сад ћу имати више времена да се упознам са његовим начином рад – био је први коментар Скакића.

Никола Росић, генерални директор Црвене звезде, нагласио је да са појачањима током паузе у сезони црвено-бели потврђују да им је циљ освајање трофеја.

Тренутно смо у мушкој конкуренцији првопласирани имамо две победе вишка у односу на конкуренте. Мислим да смо и овде на прави начин искористили прелазни рок. Указала нам се прилика да доведемо играча попут Стефана који ће нам сигурно додати квалитет, енергију, појачати шампионске амбиције да се на крају боримо за титулу и да и ту остваримо свој Европски пут о коме причамо. Можда до почетка Лиге буде још неко изненђење– помало загонетно је завршио Росић.

Прошлог пролећа је почело стварање шампионске Црвене звезде у обе конкуренције. Милан Вујко, члан УО, истиче да се полако, али сигурно комплетира шампионски мозаик

Драго ми је да сви играчи који долазе препознају не само историју клуба већ и будућност што је веома битно. Надам се да ће се Стефан уклопити у тим. Он већ познаје играче и тренера, па ће уклапање бити још лакше. Надам се да ће бити како му и презиме каже, да ће да скаче јако високо. Нека ти скокови буду на прво место и бићемо задовољни – закључио је Вујко.

У досадашњој каријери Скакић је бранио боје Партизан, Рибнице, а у Звезду стиже из Пољске. За црвено-беле дебитоваће већ у петак против Радничког у 14. колу Суперлиге Србије.

 

Повезане вести

Leave a Comment