Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши из Шамца обрадовали децу ометену у развоју

Црвена звезда је безброј пута показала да је увек ту за све оне којима је помоћ потребна, а овог пута, наш клуб је у сарадњи са Клубом навијача Фк Црвена звезда – Шамац обрадовао децу из „Удружења грађана за помоћ лицима са посебним потребама“ из Шамца.

Наш клуб је више пута показао хуману страну на делу и помогао онима којима је помоћ потребна, а тако је било и овог пута у Републици Српској. Познато је да је армија заљубљеника у црвено-беле боје распрострањена свуда у региону, а овог пута Клуб навијача Црвене звезде из Шамца, угостио је чланове „Удружења грађана за помоћ лицима са посебним потребама“ у својим просторијама, и у сарадњи са нашим клубом обрадовао све који су се ту нашли.

Вече је протекло у лепом расположењу и уз пуно смеха и дружења. Окупљеним малишанима подељени су поклони нашег клуба, а они нису крили одушевљење знају да је Црвена звезда уз њих. Они су истакли велику захвалност и задовољство поводом лепо проведеног дана.

Црвена звезда ће и у будућности наставити са хуманитарним радом, и настојати да помогне свима онима којима је то потрено. Овим гестом, још једном смо доказали да је сарадња са нашим навијачима на високом нивоу, како у Србији, тако и у региону.

The post Звездаши из Шамца обрадовали децу ометену у развоју appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment