Moja Crvena Zvezda
Важно Најновије Фудбал

Иза југа Маракане – Млађи пионири и петлићи у ниском старту

Иза југа Маракане вредно се ради пред пролећни део сезоне, те су тако и селекције млађих пионира и петлића Црвене звезде стартовали су са припремама пред наставак такмичења. Они су на теренима Омладинске школе одрадили први тренинг у 2022. години и тако кренули да брусе форму за мечеве који их очекују.

Селекција млађих пионира Црвене звезде, под вођством шефа стучног штаба Марка Петровића, одрадила је први тренинг у овој години и тако упалила моторе пред други део првенства. Петровић је на прозивци могао да рачуна на 18 фудбалера, а то су: Вукашин Тамбурић, Страхиња Алексић, Дарко Поздер, Игњат Милетић, Лазар Николић, Милан Ћопић, Леон Ивановић, Душан Петковић, Никола Јокић, Стефан Пузовић, Вељко Журић, Павле Штулић, Алекса Дамјановић, Душан Јовичић, Димитрије Шарић, Михајло Спасојевић, Лука Зарић и Данило Карановић.

И петлићи црвено-белих започели су припреме за наставак сезоне и нове изазове који их очекују. Они су на терену иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ одрадили први тренинг, а на прозивци, стратег Милан Савковић имао је на располагању 20 дечака, а то су: Филип Беадер, Вук Јовановић, Матеја Грбић, Богдан Поповић, Ђорђе Тодорић, Вук Василић, Петар Гајичић, Драган Анокић, Андрија Матић, Лука Тадић, Матеј Стрика, Милан Видић, Наум Перовић, Вилијам Милвуд, Филип Димитријевић, Марко Јовановић, Никола Радонић, Алекса Ђумић, Филип Кецман, Матеја Манојловић.

Обе екипе ће се за наставак сезоне спремати у Београду до 15. фебруара, када је заказан полазак на Охрид, у Македонији, где ће боравити седам дана. Након тога, припреме ће завршити на теренима црвено-беле Омладинске школе.

The post Иза југа Маракане – Млађи пионири и петлићи у ниском старту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x