Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Деветнаести тренинг у Анталији | Осмисли, изнеси и реализуј

Јак ритам обележио је и поподневни тренинг фудбалера Црвене звезде, који су максимално предано одрадили данас од 18 сати по локалном времену, као увертиру пред другу контролну утакмицу.

Наши првотимци ће сутра од 17 сати по локалном, односно 15 сати по српском времену одмерити снаге са екипом ЛАСК-а, а данас смо имали прилику да видимо и завршне припреме за ту утакмицу. Тренинг је био високог интензитета у трајању од 90 минута. Пре свега, играчи су се загрејали кроз вежбе снаге, а након тога су били подељени на два дела терена, где су одиграли четири на шест. Потом су црвено-бели играли на мале голове распоређени у три екипе по шест фудбалера. Задатак је био да што боље осмисле акције, изнесу лопту и реализују то у самој игри.

Након тога унети су велики голови, те су тако наши момци 30 минута провели радећи на тактици. Наравно, није тренер Дејан Станковић говорио само о сутрашњем противнику, већ и о наредним изазовима који очекују нашу екипу. Иако су се довољно изморили до тог тренутка, фудбалери су одиграли и меч на два гола подељени у две екипе, и на тај начин завршили данашњи тренинг. Црвено-бели се сутра од 17 часова по локалном времену враћају на терен, где ће у другом контролном мечу одмерити снаге са екипом аустријског ЛАСК-а, а као и претходни, и тај сусрет имаћете прилику да испратите уживо на Звезда ТВ.

The post Деветнаести тренинг у Анталији | Осмисли, изнеси и реализуј appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment