Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује Морнар (недеља, 17)

Кошаркаши Црвене звезде након велике победе у Пиреју, окрећу се обавезама у регионалном такмичењу где их у недељу (хала Александар Николић 17 часова) очекује меч 18.кола са Морнаром.

Црвено-бели се након свих проблема са Ковидом и повратка на терен одмах суочавају са серијом утакмица, а након Љубљане и Атине, у наредних 7 дана одиграће још 3 захтевне утакмице (Морнар, Армани и Монако).

Након тријумфа у Атини екипа Црвене звезде вратила се у Београд у петак у вечерњим часовима, а субота је планирана за припрему утакмице са екипом из Бара која у последње време игра у доброј форми и напредује на табели:

После веома специфичног периода и утакмица које смо имали настављамо у жестоком ритму. Период са три захтевне утакмице које смо одиграли је био тежак, следи нам још тежи. Морнар је значајно подигао квалитет игре, а као последица тога дошли су и резултати. Очекује нас екипа која је имала времена за рад и припрему утакмице, а ми ћемо са друге стране покушати у кратком року да урадимо све како би одиграли довољно добар меч и дошли до бодова – рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Лука Митровић: – Након периода са Ковидом, врло брзо смо ушли у врло јак ритам утакмица који ће у наредном периоду од нас захтевати још више. Морнар је у доброј форми, играју добро, стил игре им је препознатљив, играју брзо са доста шутева. Нећемо имати превише времена да тренирамо и припремимо се за овај меч, јер смо стигли из Атине у петак увече након важне победе у Евролиги, али ћемо учинити све што је до нас, да спремни дочекамо овај меч и уз помоћ наших навијача дођемо до важних бодова у регионалној лиги.

Утакмица Црвена звезда мтс – Морнар Барско злато игра се у недељу од 17 часова. Карте за ту утакмицу као и за две наредне у оквиру дуплог кола Евролиге са Арманијем и Монаком налазе се у продаји од четвртка. Дневне карте за меч са Морнаром продаваће се и у недељу на дан утакмице на благајни хале Александар Николић од 12 часова.

The post Црвена звезда дочекује Морнар (недеља, 17) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment