Moja Crvena Zvezda
Архива

Rukometašice Zvezde vratile se iz Tunisa

Marija Čolić kapiten ŽRK Crvena zvezda i golman reprezentacije Srbije

Rukometašice Crvene zvezde provele su radno Novogodišnje i Božićne praznike. Prethodnih petnaestak dana provele su na pripremama u Tunisu i time pokazale da sa velikim ambicijama ulaze u nastavak prvenstvene trke.

Pred nastavak šampionata, kapiten naše ženske rukometne ekipe Marija Čolić je izjavila:

– Veoma dobro smo radile. Ni jedna ekipa iz naše lige nije ovako radila i to će svakako biti naša velika prednost u nastavku šampionata. Želja svih nas u klubu je da na kraju prvenstva budemo u prvih pet, a ako se ukaže prilika zašto ne i u prve tri ekipe.

Mariji Čolić na kraju tekuće sezone ističe ugovor sa crveno-belim rukometašicama, ali kapiten nema dilemu o nastavku karijere:

– U maju će se sve znati. Već je bilo nekih razgovora.U Zvezdi sam se afirmisala i volim je, tako da bi dogovor o produžetku saradnje meni predstavljao veliko zadovoljstvo. Tome se i nadam.

Da podsetimo, rukometašice Crvene zvezde nakon osam odigranih kola imaju skor od sedam pobeda uz samo jedan poraz i trenutno dele lidersku poziciju sa neprikosnovenim ekipama Zaječara i Naise. Želja svih u klubu je da se ove sezone izbori plasman na međunarodnu scenu.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.