Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Звездини рукометаши трећи на Меморијалу „Трофеј Вук Рогановић“

Рукометаши Црвене звезде Грундфос освојили су треће место на првом меморијалном турниру посвећеном истакнутом тренеру Вуку Рогановићу, који је протеклог викенда одржан у сали УСЦ „Вождовац“ на Бањици.

Тренер Ратко Ђурковић је у првим и јединим проверама пред званичан деби наредне недеље у „Шумицама“ против Радничког из Крагујевца (20 часова), имао на распологању комбинован састав после две недеље тренинга.

У првом мечу Црвена звезда је поражена од панчевачког Динама (22:25), да би у утакмици за треће место убедљиво савладала Вождовац (37:20).

За Црвену звезду су наступали: Јанко Гемаљевић, Димитрије Јелић, Алекса Богуновић (голмани), Сава Радовановић, Урош Симић, Слободан Анђелић, Немања Јовић, Никола Перазић, Ђорђе Мајес, Виктор Матичић, Милош Благојевић, Андрија Алавања, Радисав Лаковић, Немања Вучићевић, Михало Шљукић и Михајло Ђурић.

Црвену звезду су у зимском прелазном року напустили голман Далибор Брети (Пролетер), Лазар Петровић, Лука Кикановић и Александер Атанасов. У току сезоне клуб се разишао са Милошем Лојаничићем и Марком Крсманчићем.

The post Звездини рукометаши трећи на Меморијалу „Трофеј Вук Рогановић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment