Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Црвено-бели послали у Нион списак фудбалера за наставак такмичења у Лиге Европе

Црвена звезда је у европску кућу фудбала послала списак фудбалера на којем се налазе имена оних који ће црвено-беле представљати у елиминационом делу такмичења Лиге Европе, које Звезда наставља у 1/8 финала.

И ако је до последњег момента тињала нада да ће се на њему наћи и име репрезентативца Гане, Едмунда Ада, до трансфера још увек није дошло.

У односу на списак који је био на снази током такмичења по групама, на новом-пролећном, налази се неколико промена.
Углавном су те промене последица трансфера који су се десили у зимском прелазном року, где су табор шампиона напустили Марко Лазетић који каријеру наставља у седмоструком шампиону Европе, екипи Милана.
Његош Петровић који је појачао члана шпанске Примере, екипу Гранаде, те Милош Дегенек који је наставио каријеру у Америци, у редовима Колумбуса из Охаја.
Док су црвено-беле појачали нападач норвешке репрезентације Охи Омоијуанфо који долази из норвешког вицешампиона, екипе Молдеа.
Бивши репрезентативац Италије, десни бек Кристијано Пићини који је стигао из редова некадашњег шампиона Шпаније, екипе Валенсије и омладински репрезентативац Србије, талентовани левокрилни нападач Немања Мотика, који је стигао из редова шестоструког шампиона Европе и актуелног шампиона Немачке, екипе Бајерна.
У први тим су прекомандвана и тројица младих фудбалера, који су у јесењем делу наступали за развојни тим Црвене звезде, екипу Графичара, а одушевили су на припремама у Анталији, а то су: штопер Андреј Ђурић, централни везни Никола Станковић, те Андрија Радуловић који је већ био члан првог тима.
Новина је и изостављање са списка. француског интернационалца Лоиса Дионија.

На списку су:

Голмани:
Милан Борјан, Зоран Поповић, Милош Гордић, Стефан Маринковић (,,Б” листа)

Одбрана:
Милан Гајић, Радован Панков, Андреј Ђурић (,,Б” листа), Александар Драговић, Милан Родић, Кристијано Пићини, Страхиња Ераковић (,,Б” листа), Марко Гобељић.

Везни ред:
Никола Станковић (,,Б” листа), Мирко Иванић, Ненад Крстичић, Гелор Канга, Александар Катаи, Немања Мотика, Петар Станић, Вељко Николић, Мохамед Ел Фарду Бен, Секу Саного, Андрија Радуловић (,,Б” листа), Славољуб Срнић, Аксел Бакајоко, Филипо Фалко.

Напад:
Милан Павков, Ришаиро Живковић, Охи Омоијуанфо.

Повезане вести

Leave a Comment